Feliu Ventura reuneix el finançament per celebrar 20 anys als escenaris


  • Comparteix:

El cantautor ha superat l'objectiu proposat quatre dies abans de la data límit / Font: Verkami.com

El cantautor ha superat l'objectiu proposat quatre dies abans de la data límit / Font: Verkami.com

El cantautor Feliu Ventura, resident a Sant Cugat, ha assolit a través del sistema de donacions Verkami els 9.500 euros que necessitava per elaborar un nou disc amb la gravació d'actuacions en directe, dos concerts 'a cegues' i un documental sobre les seves cançons. Aquestes són algunes de les activitats que Ventura està preparant per celebrar amb el seu públic 20 anys de trajectòria en el món de la música.

Les seves donacions a través de Verkami ja van superar una primera xifra de 5.000 euros i aquest dijous han assolit un segon objectiu de 9.500 euros quatre dies abans d'arribar a la data límit. Amb aquests diners, Ventura prepara un disc titulat 'Vers l'infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe', que inclourà la gravació audiovisual de directes en localitats com les Borges Blanques i Xàtiva.

El músic es troba immers en la producció d'un documental de diversos capítols, en què parlarà d'algunes de les seves cançons més representatives i la seva vivència a l'hora d'escriure-les. Una visita per Xàtiva, el disseny d'un nou model de samarreta i els concerts 'a cegues' són altres iniciatives a destacar.

Ventura ha explicat a Cugat.cat que amb els concerts 'a cegues' es busca que la música arribi al públic a través d'altres sentits a més del de la vista.

Feliu Ventura

Hi ha alguna cosa que crec que encara no ha fet ningú, el 'concert a cegues'. Es tracta d'un concert on el públic porta una bena als ulls i arriba a través de molts sentits. És un concert especial per a un públic molt reduït: el que participa al Verkami.


El primer 'concert a cegues' tindrà lloc a Barcelona el 27 de setembre, i el segon a València el 4 d'octubre. Els seguidors que hi vulguin assistir encara disposen de quatre dies per col·laborar a la causa a través de Verkami i assegurar-se la seva plaça a l'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.