Els Museus de Sant Cugat difonen el seu patrimoni amb activitats d'estiu


  • Comparteix:

Els Museus de Sant Cugat han organitzat una vintena d'activitats per a l'estiu

Els Museus de Sant Cugat han organitzat una vintena d'activitats per a l'estiu

Els Museus de Sant Cugat han organitzat una vintena d'activitats per a tots els públics amb l'objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni durant l'estiu. Tallers per elaborar pintures medievals, sessions de contes i visites teatralitzades són algunes de les propostes dels equipaments, que pretenen apropar l'art i la història santcugatenca mitjançant activitats pedagògiques i de lleure.

Els Museus de Sant Cugat aprofitaran l'estiu per difondre el patrimoni santcugatenc amb activitats de lleure, exposicions i espectacles. Per al públic familiar, els equipaments ofereixen una visita teatralitzada, una sessió de contes, jocs de pistes i diversos tallers per elaborar titelles de dits i pintures medievals, entre d'altres propostes. Amb aquesta programació, els Museus volen fomentar el treball en grup i la interacció entre persones de diferents edats i potencien la imaginació i l'esperit creatiu.

Els adults també tenen un espai a la programació dels Museus, que han organitzat una narració de l'obra 'El Decameró' amb música de guitarra i diverses visites guiades per l'exposició permanent del Museu del Monestir i la mostra de la Casa Aymat i l'Escola Catalana del Tapís. A més, la capella de Sant Crist de Llaceres obrirà les seves portes diumenge de la setmana vinent, l'11 d'agost i el 8 de setembre i la capella de Sant Domènec ho farà aquest diumenge, el 4 d'agost i l'1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.