'Espais oberts' de Neus Colet arriba a Lleida després de passar per Sant Cugat


  • Comparteix:

La mostra es va poder veure a la Canals Galeria d'Art / Font: Canals Galeria d'Art

La mostra es va poder veure a la Canals Galeria d'Art / Font: Canals Galeria d'Art

L'exposició 'Espais oberts' de la santcugatenca Neus Colet arriba aquest dissabte al centre d'art Cal Talaveró de Verdú, a Lleida. La mostra va passar per Sant Cugat i recull els últims treballs en gravat i escultura de l'artista, que s'ha inspirat en dos poemes de Salvador Espriu per elaborar-los.

L'artista santcugatenca Neus Colet s'ha basat en els poemes 'Cançó d'albada' i 'Cançó del pas de la tarda' de Salvador Espriu per crear treballs d'escultura i gravat. A més, Colet ha incorporat tècniques de gravat sobre ferro en les seves escultures i ha incorporat imatges de paisatges en les seves obres. L'exposició forma part del programa oficial de l'any Espriu i ja ha passat per Sant Cugat, Tortosa, Reus, Barcelona i Granollers. Amb motiu de l'exposició, el Museu de Tortosa ha adquirit l'escultura 'Ombra al vespre' de Colet, que ha passat a formar part de la col·lecció d'art contemporani de l'equipament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.