El Teatre-Auditori celebra 20 anys amb Antònia Font, Bremen i Brodas Bros


Temes relacionats

Manel, Els Pets i 'Barcelona', a la propera temporada del Teatre-Auditori ( 4/jul/13)


  • Comparteix:

Anterior concert dels Antònia Font a la ciutat

Anterior concert dels Antònia Font a la ciutat

Una festa amb les actuacions d'Antònia Font, Bremen i els santcugatencs Brodas Bros servirà per celebrar els 20 anys del Teatre-Auditori. L'escenari s'instal·larà a la plaça de Victòria dels Àngels el 28 de setembre i serà obert a tothom. Dos dies després, Santi Millán presentarà un acte amb 20 artistes que han participat en la programació de l'equipament durant la seva trajectòria.



La celebració comptarà amb dos actes principals. D'una banda, un concert, el dissabte 28 de setembre amb Antònia Font, Bremen i Brodas Bros, obert, gratuït i a l'aire lliure. L'espectacle tindrà lloc a la plaça de Victòria dels Àngels, a les nou del vespre.

Un concert en què Antònia Font repassarà els seus grans èxits, fet que promet ser una actuació 'molt especial', segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Repassaran els grans èxits. Els hem demanat un repàs a la seva trajectòria i que cantin aquelles cançons que volem escoltar i que tots sabem.


Un dels ballarins de Brodas Bros, Pol Fruitós, s'ha felicitat perquè el grup participi a la festa dels 20 anys de l'equipament municipal.

Pol Fruitós

Estem encantats que el Teatre-Auditori hagi comptat amb nosaltres per celebrar aquest aniversari. Nosaltres hem actuat molt a Sant Cugat.


L'actor Santi Millán serà l'encarregat de presentar l'altre acte destacat de la celebració de l'equipament municipal, amb música d'Andrea Motis i Joan Chamorro. Serà dilluns 30 de setembre i, tot i que serà gratuït, caldrà fer reserva prèvia.

Aquest esdeveniment vol reunir al Teatre-Auditori 20 artistes que hagin actuat a l'equipament en aquestes dues dècades. La intenció és que aportin la seva veu a la lectura d'un text coral en homenatge a les arts escèniques i la música.

La cita servirà per presentar la temporada 2013-2014. Per assistir-hi caldrà recollir l'entrada a l'Oficina de Turisme a partir del 12 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.