El Teatre-Auditori celebra 20 anys amb Antònia Font, Bremen i Brodas Bros

Anterior concert dels Antònia Font a la ciutat

Cultura

Publicat el 8/jul/13 per Marc Sala

Una festa amb les actuacions d'Antònia Font, Bremen i els santcugatencs Brodas Bros servirà per celebrar els 20 anys del Teatre-Auditori. L'escenari s'instal·larà a la plaça de Victòria dels Àngels el 28 de setembre i serà obert a tothom. Dos dies després, Santi Millán presentarà un acte amb 20 artistes que han participat en la programació de l'equipament durant la seva trajectòria.


MIRA-HO A CUGAT TV

La celebració comptarà amb dos actes principals. D'una banda, un concert, el dissabte 28 de setembre amb Antònia Font, Bremen i Brodas Bros, obert, gratuït i a l'aire lliure. L'espectacle tindrà lloc a la plaça de Victòria dels Àngels, a les nou del vespre.

Un concert en què Antònia Font repassarà els seus grans èxits, fet que promet ser una actuació 'molt especial', segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Repassaran els grans èxits. Els hem demanat un repàs a la seva trajectòria i que cantin aquelles cançons que volem escoltar i que tots sabem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels ballarins de Brodas Bros, Pol Fruitós, s'ha felicitat perquè el grup participi a la festa dels 20 anys de l'equipament municipal.

Pol Fruitós

Estem encantats que el Teatre-Auditori hagi comptat amb nosaltres per celebrar aquest aniversari. Nosaltres hem actuat molt a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actor Santi Millán serà l'encarregat de presentar l'altre acte destacat de la celebració de l'equipament municipal, amb música d'Andrea Motis i Joan Chamorro. Serà dilluns 30 de setembre i, tot i que serà gratuït, caldrà fer reserva prèvia.

Aquest esdeveniment vol reunir al Teatre-Auditori 20 artistes que hagin actuat a l'equipament en aquestes dues dècades. La intenció és que aportin la seva veu a la lectura d'un text coral en homenatge a les arts escèniques i la música.

La cita servirà per presentar la temporada 2013-2014. Per assistir-hi caldrà recollir l'entrada a l'Oficina de Turisme a partir del 12 de setembre.