Les Lectures a la Fresca descobreixen al públic l'Espriu més divertit


  • Comparteix:

Els riures del públic han estat el coprotagonista de la segona actuació del cicle Lectures a la Fresca, juntament amb les dues farses d'Espriu. 'Conversió i mort d'en Quim Federal' i 'Primera història d'Esther' han servit per conèixer l'Espriu més divertit. La plaça de l'Alcalde Magí Bartralot ha quedat petita per acollir aquesta proposta organitzada pels Amics de Pedra i Sang.

La plaça de l'Alcalde Magí Bartralot ha acollit aquest dijous una doble programació del cicle Lectures a la Fresca centrat en Salvador Espriu. La directora de teatre, Dolors Vilarasau, ha liderat els actors a 'Conversió i mort d'en Quim Federal', mentre que Ignasi Roda ha agafat les regnes de l'obra 'Primera història d'Esther', així com la direcció de la seva música.

Vilarasau ha descrit 'Quim Federal' com una farsa molt reconeguda, i 'Esther' s'ha adaptat a una opereta. Totes dues mostren un Espriu molt divertit, segons la directora.

Dolors Vilarasau

'Quim Federal' és una farsa coneguda per tothom, i l'altra és una comèdia, que en l'adaptació és una mena d'opereta. Tenen en un comú l'Espriu més divertit.


Quatre actors han donat vida a la farsa d'Espriu 'Quim Federal' i una dotzena han interpretat la història bíblica d'Esther d'una manera còmica. Les Lectures a la Fresca posaran el punt final la setmana vinent amb el mite clàssic d'Antígona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.