Més d'un centenar de persones participen en el cicle de la UNESCO dedicat a Martí i Pol


  • Comparteix:

Han particiapt Alex Susanna, Miquel Desclot i Ricard Torrents.

Han particiapt Alex Susanna, Miquel Desclot i Ricard Torrents.

Més de 120 persones han assistit al cicle de poesia dedicat a Miquel Martí i Pol que han organitzat els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. El professor i traductor, Ricard Torrents, ha estat l'encarregat de cloure el cicle repassant la vida del poeta de Roda de Ter a través d'alguns dels seus textos.

La sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya ha acollit la cloenda d'aquest cicle, que tenia l'objectiu de desgranar la vida i obra de Miquel Martí i Pol. Per tancar el cicle, els Amics de la Unesco han donat la paraula a un dels amics del desaparegut poeta, Ricard Torrents.

L'exprofessor de la Universitat Autònoma ha explicat algun dels moments que va compartir amb el poeta, que coneixia des de la seva adolescència. Ricard Torrents ha explicat alguns dels vincles que l'unien a Martí i Pol:

Ricard Torrents

Coneixia Martí i Pol des que erem adolescents


Per il.lustrar la biografia de Martí i Pol, Ricard Torrents ha llegit fragments d'alguna de les seves obres com 'Contes de la vila d'Erre'. Torrents ha comentat quin ha estat el llibre de Martí i Pol que més l'ha impressionat com a lector:

Ricard Torrents

'La fàbrica' era el millor dels primers temps


El cicle de Poesia de Martí i Pol també ha comptat amb la participació d'altres experts en l'obra del poeta gironí, com Àlex Susanna i Miquel Desclot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.