La Simfònica d'Holanda s'acomiada de Sant Cugat amb un concert al Claustre


  • Comparteix:

La Symfonia Jong Twente ha reunit dos centenars de persones al Claustre del Monestir

La Symfonia Jong Twente ha reunit dos centenars de persones al Claustre del Monestir

L'orquestra holandesa Symfonia Jong Twente ha clos amb un concert al Claustre del Monestir la seva estada a Sant Cugat. Una seixantena de músics han pujat dalt l'escenari per interpretar la 'Simfonia del Nou món' d'Antonín Dvorák. La segona part de l'actuació ha comptat amb una selecció d''Els Miserables' i la peça de John Williams, 'El món perdut'. El concert s'ha emmarcat en les Nits de Música al Claustre i ha aplegat dos centenars de persones.

Després d'una setmana d'intercanvi amb l'Escola Fusió i diverses actuacions, com dimecres passat a la plaça de Barcelona, la Symfonia Jong Twente ha ofert un espectacle dins el cicle Nits a Sant Cugat. Més de 200 persones s'han aplegat al Claustre del Monestir per escoltar aquesta formació composta per dues orquestres de joves.

Les Nits de Música al Claustre segueixen divendres de la setmana vinent amb el piano d'Emili Brugalla i l'actuació d'Arabesc. Els músics santcugatencs visitaran Twente, al nord d'Holanda, durant la Setmana Santa de l'any vinent per retrobar-se amb la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.