L'OSSC trasllada l'Atlàntida de Vic a un poble mediterrani


  • Comparteix:

Representació de 'Marina' a Calella  / Font: OSSC

Representació de 'Marina' a Calella / Font: OSSC

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) porta aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre l'Atlàntida de Vic l'ambient coster de l'òpera 'Marina'. La peça, la més important del compositor Emilio Arrieta, narra amb fragments de lírica espanyola una història d'amor dins un barri de pescadors. El muntatge compta també amb la participació del Cor Harmonia Calellenc.

Vic s'oblida per un dia de la seva condició de 'poble de l'interior' i s'endinsa aquest diumenge en l'ambient mediterrani de l'òpera 'Marina'. Es tracta de la peça més cèlebre del compositor navarrès Emilio Arrieta. El llibret, original de Francesc Camprodon, porta una història d'amor en un poble de la costa Mediterrània, tal com avança el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

L'òpera tracta una història d'amor en un barri de pescadors.


Fan possible aquesta posada en escena el Cor Harmonia Calellenc i un total de set solistes. Aquest muntatge prepara la temporada vinent de l'OSSC, que omplirà el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb propostes com 'Pere i el Llop' i un homenatge a Verdi i Wagner amb motiu del 200 aniversari de la seva mort.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.