Les propostes de germanor centren un nou dia de celebració mirasolenca


  • Comparteix:

Les activitats familiars, protagonistes del segon dia de la Festa Major de Mira-sol

Les activitats familiars, protagonistes del segon dia de la Festa Major de Mira-sol

Mira-sol s'ha bolcat aquest dissabte en omplir d'activitat les propostes de la seva Festa Major. Les cites esportives i tradicionals han agafat el relleu de la festivitat. La varietat, i, sobretot, la participació conjunta han portat l'èxit del segon dia de festa grossa del districte.

El manteniment de les principals propostes de l'agenda de la Festa Major de Mira-sol sempre és garantia d'èxit. Enguany no ha estat una excepció, i és que el segon dia de celebració al districte ha estat protagonitzat per les activitats esportives, com el torneig de Futbol 7, el campionat de petanca i escacs i la 6a Cursa Popular de dues milles.

La implicació del districte en les propostes conjuntes també s'ha fet palesa en una participativa Fira d'intercanvi i segona mà i en una gimcana familiar, que ha rebut aquestes impressions.

Participants

Pots venir a la gimcana amb els amics i la família. T'ho passes molt bé. / M'ha agradat molt com està organitzada a gimcana. / Jo destacaria la fireta, que ha crescut molt i ara té moltes coses.


Els mirasolencs han finalitzat la jornada fent propi el lema de la festa, 'Fem pinya'. En aquesta ocasió, ho han fet davant un sopar popular de carmanyola. Marina BBface & Knurf i l'orquestra La Banda del drac han portat el toc musical a una festa que clourà aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.