Mercè Diogène repassa la seva trajectòria en el món del tapís amb una mostra


Temes relacionats

El Museu del Monestir estrena la primera de quatre mostres de l'obra de Diogène (20/abr/13)

Mercè Diogène enceta les exposicions als Museus de la ciutat amb un monogràfic (10/abr/13)


  • Comparteix:

El Museu del Tapís Contemporani Casa Aymat s'ha omplert dels tapissos que l'artista local Mercè Diogène va elaborar durant els anys 70. Aquesta mostra, que s'ha inaugurat aquest dimecres, és la segona part de l'homenatge que Sant Cugat ret a Diogène amb tres exposicions que repassen les vessants més destacades de l'artista. Les obres se podran veure fins al 27 d'octubre.

La mostra recull una vintena de tapissos de diverses temàtiques i tamanys que, segons l'artista, són un conjunt d'obres que Diogène va fer als anys 70. L'artista ha subratllat la importància que Sant Cugat ha tingut en el món del tapís contemporani.

Mercè Diogène

Cap als anys 70 vaig tenir la sensació que hi havia alguna cosa a Sant Cugat amb els tapissos. Com era una cosa nova em vaig interessar en com es feien els tapissos.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'alt nivell qualitatiu i de creativitat de les obres que acull el Museu del Tapís Contemporani, així com la seva contemporaneïtat.

Mercè Conesa

Intentem recuperar tot aquell estil relacionat amb el tapís. Ho fem a la Casa Aymat recordant l'Escola Catalana del Tapís i amb unes peces amb un alt nivell de qualitat i creativitat.


Aquesta exposició també es podrà veure en dues visites guiades el 29 de setembre i el 20 d'octubre al punt del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.