Ana Häsler centra les seves actuacions en el bicentenari de Verdi i Wagner


  • Comparteix:

Ana Häsler està satisfeta per la coincidència de les celebracions de Verdi i Wagner / Font: Ana Häsler

Ana Häsler està satisfeta per la coincidència de les celebracions de Verdi i Wagner / Font: Ana Häsler

La mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler centra les seves properes actuacions en diversos concerts emmarcats en el bicentenari del naixement dels autors Ricard Wagner i Giuseppe Verdi. El Festival MúsicaMallorca, que se celebra entre Mallorca i Alemanya, comptarà amb tres actuacions de Häsler aquesta tardor. A més, la mezzosoprano actuarà a 'La Valquíria' de Wagner, a la programació del Liceu per a la primavera de l'any vinent.

L'artista santcugatenca Ana Häsler participarà al Festival MúsicaMallorca 2013, que tindrà lloc aquesta tardor amb diverses actuacions. El 19 d'octubre, sota la direcció de José Maria Moreno, Häsler cantarà a Verdi en una gala dedicada a aquest compositor. Aquest festival també comptarà amb la santcugatenca el 30 de novembre i l'1 de desembre en uns concerts que acolliran Brandenburg i Potsdam, Alemanya.

Ana Häsler també celebrarà el bicentenari d'aquests dos autors a finals de maig i principis de juny del 2014 al Teatre del Liceu de Barcelona. La santcugatenca participarà a l'òpera 'La Valquíria' interpretant el paper de Rossweisse.

Häsler ha expressat a Cugat.cat que aquests autors són 'paraules majors' i que cal una gran veu per cantar-los. La mezzosoprano ha qualificat d'important i especial que coincideixin dos autors tan lligats a la seva carrera.

Ana Häsler

Parlar de Verdi i Wagner són 'paraules majors', són compositors molt importants, cal una gran veu. Que coincideixi la celebració dels dos autors, que han estat lligats a la meva carrera, és especial.


La cantant local també participarà al 24è Festival de Música Isaac Albéniz el 17 d'agost al Monestir de Sant Pere de Camprodon acompanyada pel pianista Claudio Carbó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.