Ja es poden fer les matriculacions per als nous cursos de l'Esbart


  • Comparteix:

L'Esbart prepara el curs vinent / Font: Esbartsantcugat.cat

L'Esbart prepara el curs vinent / Font: Esbartsantcugat.cat

L'Esbart Sant Cugat ja ha obert el període d'inscripcions per als cursos d'Andança, de Pre-Cos i per a Sèniors de la temporada que començarà al setembre. Les sol·licituds es poden fer al local de l'entitat, ubicat al carrer Vallès número 51, de deu del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda.

Les propostes d'Andança tenen preu variable en funció de l'edat dels participants. Als grups de P3 fins a primer, que són d'una hora setmanal, la matrícula costa 75'50 euros i la quota mensual és de 25 euros. Pel que fa als grups de segon fins a quart, les sessions són d'hora i mitja a la setmana i la inscripció és de 90 euros més 30 euros al mes. Els alumnes de cinquè, sisè i els dels grups juvenils hauran d'abonar 108 euros en concepte de matrícula i fer efectiu cada més un pagament de 30 euros mensuals. Les sessions s'allargaran d'octubre a juny.

Els assistents a les propostes de Pre-Cos hauran d'assumir una matrícula de 75 euros i una quota mensual de 40 euros. Les sessions seran dilluns i dimecres de dos quarts de nou del vespre a les deu de la nit, també d'octubre a juny.

El preu de la matrícula inclou, en tots els casos, la quota de soci de l'Esbart.

Els interessats poden trobar el formulari d'inscripció al portal web de l'entitat Esbartsantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.