El festival Poemestiu torna a tenir segell santcugatenc


  • Comparteix:

El santcugatenc Daniel Ruiz-Trillo és el director del festival / Font: Poemestiu

El santcugatenc Daniel Ruiz-Trillo és el director del festival / Font: Poemestiu

L'escriptor santcugatenc Daniel Ruiz-Trillo uneix poetes i cantautors a l'Alt Empordà amb el festival Poemestiu, un esdeveniment itinerant que trasllada els versos de poetes catalans a diversos municipis de la comarca. Ruiz-Trillo dirigeix per quart any aquest certamen, que enguany compta amb la participació de la santcugatenca Elisabeth Marí i dels cantautors Cesk Freixas i Ivette Nadal, entre d'altres.

La 3a edició del Poemestiu, que ha arrencat aquest dissabte, apropa la poesia a l'Alt Empordà amb recitals i música en català. Prop de 30 poetes - entre els quals hi ha Vinyet Panyella, Víctor Verdú i Marina Antúnez - recitaran les seves obres al costat dels cantautors Cesk Freixas, Ivette Nadal, Diane Nussbaum i Patri Garcia. El certamen és gratuït i agermana la poesia amb el patrimoni local, ja que els escenaris dels recitals són espais emblemàtics de cada municipi. A més, cada any uneix la poesia amb una disciplina artística i en l'edició d'enguany s'ha escollit la música, tal com ha explicat el director del festival, Daniel Ruiz-Trillo.

Daniel Ruiz-Trillo

Cada any hi ha altres artistes. L'any passat vam tenir circ i aquest l'hem dedicat a la cançó.


Les ciutats empordaneses Navata, Palamós, Castelló d'Empúries i Darnius acolliran les diverses actuacions del Poemestiu fins al 14 d'agost. A més, durant cada recital es recollirà roba i aliments per destinar-los a Càritas de Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.