'Springsteen & I', el documental gravat pels fans de The Boss arriba al cine


  • Comparteix:

El film es va estrenar en més de 2000 cinemes de 50 països / Font: Facebook

El film es va estrenar en més de 2000 cinemes de 50 països / Font: Facebook

The Boss celebra 40 anys de carrera i ho fa a través de les vivències dels seus fans i el documental 'Springsteen & I'. La cinta, muntada a partir dels vídeos dels seus seguidors, es projectarà a Cinesa dimarts de la setmana vinent.

El director, Baillie Walsh, no ha gravat ni un sol fotograma d'aquesta cinta, que està constituïda per una selecció dels més de 2.000 vídeos que els fans d'Springsteen van enviar per a formar-ne part. Produït per Ridley Scott, Scott Free i Black Dog Films, el film celebra quatre dècades des que The Boss es va enfilar als escenaris per primera vegada.

La pel·lícula explica les històries personals que els seguidors d'Springsteen han viscut gràcies a les seves cançons, des de fans que han fet realitat els seus somnis pujant a l'escenari i abraçant el músic, fins a mares que proven d'inculcar la música del cantant als seus fills.

Walsh va saltar a la fama com a guionista i director de la pel·lícula 'Flashbacks of a Fool', amb Daniel Craig com a protagonista, però la seva carrera ha virat cap a la temàtica musical. El director s'ha encarregat de videoclips per artistes com Kylie Minogue, Massive Atack i Boy George.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.