Els alumnes de l'Estudi de Música Jaume Fàbregas clouen el curs amb un concert


  • Comparteix:

Imatge del Casal de Trompeta d'aquest estiu / Font: Jaume Fàbregas

Imatge del Casal de Trompeta d'aquest estiu / Font: Jaume Fàbregas

Diversos alumnes de l'Estudi de Música Jaume Fàbregas i alumnes dels Casals de Trompeta d'enguany oferiran un concert al carrer Manel de Pedrolo 12 dimarts de la setmana vinent. Aquesta actuació anirà acompanyada pel trompetista Josep Juan Pomés i d'una exposició de quadres de la dissenyadora Raquel Seda.

El concert està organitzat per l'Estudi de Música Jaume Fàbregas de la ciutat i representarà la cloenda dels casals de trompeta que preparen cada any, i on els alumnes d'aquests tallers juntament amb els alumnes de piano mostren els coneixements adquirits durant el curs.

A l'actuació es podran sentir obres de Yiruma, Dmitri Kabalesvsky i Ludwig van Beethoven. A més, el trompetista Josep Juan Pomés tocarà una versió a dues trompetes de la Sonata Canònica número 1 de Telemann.

A la mateixa sala del concert, que tindrà lloc al carrer Manel de Pedrolo 12, una petita exposició de quadres de la dissenyadora Raquel Seda acompanyarà l'actuació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.