Les Blue Velvet viatgen al passat al vídeo 'The Red Velvet Room'


Temes relacionats

Blue Velvet i Kata Kitinga posen música a un berenar i una competició de softcombat (28/jun/13)

L'Andalús s'omplirà de pop-jazz amb un concert de Blue Velvet (15/gen/13)


  • Comparteix:

Anna Figueras, Leticia Martín i Laura Peinado, integrants del grup 'Blue Velvet' / Font: bluevelvet.es

Anna Figueras, Leticia Martín i Laura Peinado, integrants del grup 'Blue Velvet' / Font: bluevelvet.es

El grup musical Blue Velvet ha presentat a Youtube la seva nova creació: 'The Red Velvet Room', resultat d'un concert amb estètica vintage. El vídeo dura uns 13 minuts i s'interpreten cançons com 'Lollipop' i 'Dream a little dream of me'. En 10 dies l'audiovisual ha superat les 800 visites.

El grup de música santcugatenc Blue Velvet ha resumit en un vídeo de 13 minuts un concert amb estètica vintage. Sota el títol 'The Red Velvet Room', la banda recupera cinc temes d'èpoques passades com 'Lollipop' del 1958 i 'Que será, será' del 1956.

Blue Velvet és un trio femení de Sant Cugat que toca temes pop-jazz, i està format per Anna Figueras, Letícia Martín i Laura Peinado. El piano, la guitarra i el violí, entre d'altres, són els instruments que més sonen a les cançons d'aquest grup que aposta per l'experimentació tímbrica i d'estils. El primer disc del grup, 'Blue Velvet', es va publicar el 2007. El segon, anomenat 'De dos en dos', data del 2010 i consta de dues cançons: 'Usar y tirar' i 'Naranjas y Lunas'. L'últim, 'Érase una vez... la curiosidad', el van publicar l'any passat.

A l'agenda del grup consta el concert que duran a terme a Sant Cugat emmcarcat a 'Nits a Sant Cugat'. Aquest concert està impulsat per Cugat.cat, on també actuaran el grups locals La Porta dels Somnis i Oriol Cors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.