La soprano Júlia Farrés participarà al San Miguel Mas i Mas Festival


  • Comparteix:

Júlia Farrés-Llongueres en una actuació amb Patrícia de No

Júlia Farrés-Llongueres en una actuació amb Patrícia de No

La soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras forma part del cartell de l'11è San Miguel Mas i Mas Festival que tindrà lloc a l'agost a Barcelona. La intèrpret compartirà escenari amb el piano d'Antonia Valente en una sèrie de concerts el 29 d'agost al Museu d'Història de la capital.

'La magia de la canción' és el nom de l'espectacle que Júlia Farrés-Llongueras protagonitzarà amb Antonia Valente al Museu d'Història de Barcelona, dins el San Miguel Mas i Mas Festival.

La santcugatenca assumirà tres concerts el 29 d'agost, a dos quarts de set de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de nou. Als concerts de Farrés-Llongueras s'escoltaran temes de Beethoven, Mozart i Wagner.

Unes actuacions que aniran precedides per una xerrada sobre les 'Memorias sonoras del novecientos barcelonés' a càrrec de la doctora en Història de l'Art i professora de la Universitat de Barcelona, Teresa Sala.

Júlia Farrés-Llongueras s'ha format amb Maty Pinkas a Bulgària i Renata Scotto a Roma i ha estat premiada a Paris y Nàpols. Ha interpretat òpera, oratori i música contemporània a diverses ciutats de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.