La 25a edició del Mercat de Música Viva de Vic arriba amb segell santcugatenc

Imatge d'un dels concerts de l'any passat / Font: Mmvv.net

Cultura

Publicat el 11/ago/13 per Alex Cabrera

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) comptarà amb presència santcugatenca en la seva 25a edició de la mà del bateria d'Elêctric Gozarela Martí Hosta i del director artístic Carles Sala. El festival té programats més de 50 concerts que es desenvoluparan entre el 12 i el 15 de setembre.

El festival musical de la capital d'Osona inclourà artistes locals com ara el bateria del grup Elêctric Gozalera, Martí Hosta. El grup d'Hosta, presentarà al MMVV nou disc i espectacle anomenat 'Come to El barrio!'. L'actuació tindrà lloc el 13 de setembre a tres quarts de dues de la matinada. Elêctric Gozarela basa els seus temes en el latin-funk i el 'boogaloo', i està format per músics provinents d'altres grups, com Muchachito Bombo Infierno i Coetus.

Amb motiu del 25è aniversari del Mercat han convidat els sis directors artístics que han programat a la seva història. Un d'ells és el santcugatenc Carles Sala, també membre del grup local L'Spessa, que va ser director artístic del festival entre els anys 1994 i 2001.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) s'ha consolidat com una de les fires musicals de referència a Catalunya i a tot l'Estat espanyol, reunint gran part de la indústria musical.