El Servei de Rehabilitació Comunitària crea un concurs de fotos sobre resiliència


  • Comparteix:

Cartell del primer concurs de fotografia del SRC / Font: SRC

Cartell del primer concurs de fotografia del SRC / Font: SRC

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat (SRC) organitza un concurs fotogràfic per reflectir els valors de la resiliència. Per participar al concurs, dotat amb dos premis de 250 i 100 euros, cal estar empadronat a una de les tres ciutats o estar vinculat a l'entitat.

L'Àmbit d'Atenció a la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa celebra enguany el 15è aniversari de la creació del Servei de Rehabilitació Comunitària. Aquest servei engloba les poblacions de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat. Amb motiu de l'efemèride, organitza el primer Concurs de Fotografia amb la col·laboració i el suport de la comissió del Dia Mundial de Salut Mental 2013.

El tema que centra el concurs i que valorarà el jurat és la resiliència, la capacitat per afrontar les adversitats de la vida, superar-les i sortirse'n d'elles amb èxit. Les fotografies es podran presentar per correu o presencialment fins al 23 de setembre. El certamen és obert a totes les persones residents o vinculades a una entitat de les ciutats lligades al servei i majors de 18 anys. La terapeuta ocupacional del servei, Roser Massana, pensa que el concurs pot servir perquè la gent conegui el significat del terme resiliència i els beneficis que pot aportar.

Roser Massana

Aquest títol respòn a què la gent pugui reflexionar com les persones han de lluitar per poder superar els transtorns mentals. Hem volgut que la gent s'informi i conegui el terme resiliència.


El veredicte es farà públic el 17 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda a la seu del Servei de Rehabilitació Comunitària, al carrer Pitàgores de Rubí. Hi haurà dos premis: el primer, de 250 euros; el segon, de 100 euros. Els treballs estaran exposats al centre des del 17 d'octubre fins al 29 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.