La Porta dels Somnis actuarà a Girona al concert per la llibertat de Catalunya


Temes relacionats

La Porta dels Somnis presenta el seu nou disc a la sala Luz de Gas (25/abr/13)

'Un far encès', el 63è disc més venut aquesta setmana (12/nov/12)


  • Comparteix:

El grup interpretarà els temes del seu últim disc, 'Un far encès' / Font: Laportadelssomnis.cat

El grup interpretarà els temes del seu últim disc, 'Un far encès' / Font: Laportadelssomnis.cat

El grup santcugatenc La Porta dels Somnis participarà aquest dissabte a la 3a edició del concert 'Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat', que tindrà lloc a Girona. El festival comptarà amb actuacions d'altres músics com Lax'n'Busto, Glaucs i Andreu Rifé, a més de la Cobla Ciutat de Girona. També estan previstos els parlaments de Carme Forcadell i Muriel Casals, els monòlegs de Toni Albà i un mosaic amb l'any del referèndum; a més d'atraccions, inflables i una fira de productes de la terra.

El guitarrista de La Porta dels Somnis, Oriol Saltor, ha explicat a Cugat.cat que la seva intervenció durarà mitja hora i que tocaran cançons de l'últim disc, 'Un far encès', a més d'alguns temes d'àlbums anteriors. Saltor ha declarat que la seva intenció és contribuir a què la societat catalana pugui decidir a través d'allò que millor saben fer: la música.

Oriol Saltor

Al marge que nosaltres tres siguem independentistes, la implicació està en què puguem decidir si volem ser-ho o no. Significa posar el nostre gra de sorra des del que nosaltres sabem fer, que és la música.


El concert 'Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat' se celebrarà al parc de la Devesa, a Girona, aquest dissabte. La festa començarà amb una cercavila, que arrencarà a la plaça de Catalunya, i oferirà atraccions i inflables gratuïts per als més petits. A més, s'instal·laran una seixantena de parades per a la fira d'entitats i empreses de productes de la terra. La Cobla Ciutat de Girona interpretarà sis sardanes, s'hissarà una estelada i el Cor Maragall interpretarà 'El cant de la senyera'. Tot seguit començarà el festival infantil, els cantautors i els grups.

Quan falti un minut per a un quart de nou, es crearà un mosaic amb l'any del referèndum i s'assajarà la cadena humana. A continuació tindran lloc els parlaments de la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, i de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. L'actor Toni Albà també participarà, caracteritzat com el rei Joan Carles, amb tres monòlegs al llarg del concert. Les entrades tenen un preu de 12 euros per als adults si s'adquireixen en línia a Elpuntavui.cat, o de 20 euros si es compren a taquilla. Els menors de 12 anys hauran de pagar dos euros, els subscriptors d'El Punt Avui sis, i els col·laboradors en aquest mateix diari, vuit euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.