Cugat.cat i la llibreria Alexandria recomanen novel·les per passar les vacances


  • Comparteix:

La novel·la negra és una de les recomanacions que Cugat.cat i la llibreria Alexandria fan per passar les vacances d'estiu gaudint d'un bon llibre. 'Wonder', 'La veritat sobre el cas Harry Quebert' i l'assaig 'Chavs' són els títols que es proposen per omplir el temps lliure durant l'estiu.

La llibreria Alexandria proposa diversos títols per aquestes vacances on la novel·la policíaca té un protagonisme important. El primer treball de la llista és 'Wonder' de l'escriptor R. J. Palacio i l'editorial La Campana. Segons el llibreter Guillermo Martín, es tracta d'un títol que els ha sorprès la bona sortida entre els seus lectors.

Guillermo Martín

És un llibre que té molt èxit, gairebé inesperat. Una novel·la juvenil però que té tirada entre els adults i nois de dotze o tretze anys.


'La veritat sobre el cas Harry Quebert' de Joël Dicker i que ha prublicat també La Campana és una novel·la negra que, segons Martín, té un llenguatge senzill i enganxa al lector. Des de la llibreria santcugatenca, també proposen un assaig històric. Es tracta de 'Chavs. La demonización de la clase obrera', de l'historiador Owen Jones i que ha tret al mercat l'editorial Capitán Swing, que analitza els moviments obrers anglesos dels darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.