Els grups de percussió de la ciutat volen renovar-se aquest setembre


  • Comparteix:

Imatge dels Kata Kitinga / Font: Kata Kitinga

Imatge dels Kata Kitinga / Font: Kata Kitinga

Bombotrònic, Karabassà i Kata Kitinga busquen nous components de cara a la temporada vinent, a qui demanen sobretot il·lusió i compromís. Els grups de percussió perfilaran el curs 2013-14 al setembre, quan decidiran qui formarà part de les seves formacions i quin instrument tocaran.

El portaveu de Bombotrònic, Gerard Pintor, ha explicat que busquen unes cinc persones amb ganes de tocar i de participar en les activitats de la banda. Pintor destaca que Bombotrònic demana sobretot compromís als nous membres del grup.

Gerard Pintor

Si tens il·lusió i ganes el compromís et surt sol.


La membre de Kata Kitinga, Letícia Martín, ha subratllat que el requisit imprescindible per formar part de la banda és ser major d'edat. Tenir experiència no és important sempre que es compti amb una mica de ritme i se superi el càsting que faran passat l'estiu.

Letícia Martín

Nosaltres fem una prova d'entrada i si el superen entren a la banda.


Karabassà també obre la convocatòria per a nous membres aquests setembre i busquen gent amb experiència prèvia en algun instrument musical que pugui aportar noves idees creatives a la banda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.