Bruce Willis i Guillermo del Toro tornen a la gran pantalla aquest divendres


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Renoir'. / Font: Golem.es

Fotograma de la pel·lícula 'Renoir'. / Font: Golem.es

'Pacific Rim', 'Red 2' i 'Renoir' són les estrenes que la cartellera de cinema porta a Sant Cugat aquesta setmana. Les dues primeres estaran a les sales de Yelmo i Cinesa Sant Cugat, mentre que 'Renoir' només s'estrena a Cinesa. L'aventura, l'acció i l'amor són els protagonistes d'aquestes entregues, on es podran veure cares conegudes com la de Bruce Willis a 'Red 2' i escenes d'acció com les que aporta el director Guillermo del Toro a 'Pacific Rim'.

Els monstres s'apoderen de la terra i produeixen el pànic a tot el món al nou film de Guillermo del Toro, 'Pacific Rim'. Aquestes criatures han de lluitar contra uns robots que són controlats per pilots professionals. Finalment, un expilot (Charlie Hunnam) i un aprenent (Rinko Kikuchi), són l'única esperança que es pot viure a l'apocalipsi.

A 'Red 2', la segona estrena de la saga 'Red' estrenada el 2010, un jubilat exagent de la CIA (Bruce Willis) s'endinsa en la missió de cercar un dispositiu nuclear. Per tenir èxit, s'haurà d'enfrontar amb un exèrcit d'assassins i terroristes. Al llarg del film viatjarà amb la seva tropa per Moscou, Paris i Londres. La seva astúcia i ingeni l'ajudaran a salvar el món d'aquest nou episodi.

Les sales del cinema Cinesa, a més, gaudiran d'una nova producció francesa a càrrec del cineasta Gilles Bourdos anomenada 'Renoir'. Aquest film repassa la última etapa de la vida del pintor francés, on coneix una jove que el torna a enamorar en plena vellesa i torna a ser feliç. El seu fill, però, torna de l'exèrcit i, quan veu la jove, s'enamora també d'ella. La desconfiança, l'amor i el drama prenen protagonisme en aquesta pel·lícula, una de les possibles guanyadores d'una palma d'or al proper festival de Cannes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.