Hoboken reobre aquest divendres amb una oferta diversificada i nova decoració


Temes relacionats

Hoboken obrirà al setembre amb una oferta diversificada i nova decoració (22/ago/13)


  • Comparteix:

Hoboken celebra la seva renovació amb dues nits de festa / Font: Hoboken.com

Hoboken celebra la seva renovació amb dues nits de festa / Font: Hoboken.com

Hoboken obre de nou les seves portes aquest divendres, amb una oferta diversificada on tenen cabuda des de concerts i música en directe fins a actuacions de DJ. Així ho ha anunciat el responsable de relacions públiques i d'esdeveniments de la sala, Marc Seriola, que ha assegurat que un dels objectius de la nova temporada és obrir la sala a públics de diferents edats. A més, Hoboken té nova decoració més moderna i adequada al nou estil.

La sala, que ha canviat part de la seva decoració per adaptar-la al 'nou estil del local', es planteja aconseguir amb aquesta nova etapa ser un referent en la nit santcugatenca. Un dels elements prioritaris d'aquest nou període que encara Hoboken és diversificar l'oferta i és per això que oferirà concerts i actuacions en directe, combinades amb sessions de DJ. Per celebrar aquesta renovació, la sala ha preparat dues nits de festa, aquest divendres i dissabte, amb entrada gratuïta durant tota la nit.

Seriola ha explicat a Cugat.cat que els divendres estaran reservats per a les 'Live Sessions', destinades especialment a majors de 25 anys, i on s'oferiran actuacions musicals, espectacles i, fins i tot, 'cabarets esbojarrats'. Per altra banda, els dissabtes, estarà dedicat a 'Hoboken The Club', quan es faran sessions electròniques amb DJ d'Electro, House i Dubstep, i estarà obert per a joves a partir de 18 anys.

Marc Seriola

Ho diferenciem en dues sessions, amb la possibilitat de tenir més. La de divendres va destinada a un públic major de 25 anys. Els dissabtes està destinat a un públic de 18-19 anys.


Hoboken ofereix també un carnet VIP de temporada per gaudir de les festes de manera gratuïta. La festa 'Studio 54' i el concert del grup Hotel Cochambre seran els primers actes que es faran a la renovada sala santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.