El Teatre-Auditori celebrarà 20 anys amb Antònia Font i una festa a l'espai municipal


Temes relacionats

20 anys de Teatre-Auditori amb 639.000 espectadors i prop de 1.000 espectacles ( 4/set/13)

Tugues: 'Antònia Font cantarà grans èxits pels 20 anys del Teatre-Auditori' (19/ago/13)

El Teatre-Auditori celebra 20 anys amb Antònia Font, Bremen i Brodas Bros ( 8/jul/13)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori celebra aquest mes 20 anys amb un concert d'Antònia Font i un acte amb una vintena d'artistes que han passat per les seves instal·lacions. El concert del grup mallorquí tindrà lloc el dissabte 28 de setembre i la festa, dos dies més tard, girarà al voltant de la història de l'equipament, tindrà un caràcter més familiar i també servirà per presentar la nova temporada.

El concert es farà a la plaça de Victòria dels Àngels i, al marge d'Antònia Font, hi haurà les actuacions de la banda musical Bremen i de Brodas Bros. Les actuacions, que són gratuïtes, començaran a les nou del vespre. Un cop finalitzats els concerts, la façana del Teatre-Auditori serà la pantalla on es projectaran un seguit d'imatges que repassaran la història de l'equipament. La festa acabarà amb una selecció musical del punxadiscos Nicolás de Ángel. Una proposta que vol enaltir l'aposta de la ciutat per la cultura tal com sosté l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La cultura reflecteix la capacitat de la societat per avançar i ser crítica amb ella mateixa.


Dos dies més tard, la festa d'aniversari es reprendrà amb un acte al Teatre-Auditori. Presentat per Santi Millan, la celebració aplegarà una vintena d'artistes que han passat per l'equipament municipal durant aquests 20 anys amb l'acompanyament de la música d'Andrea Motis i Joan Chamorro. L'acte serà obert al públic, però caldra fer reserva prèvia.

Aquesta cita també servirà per presentar el reportatge audiovisual '20 anys +', realitzat per la periodista Marina Romero i produït per Cugat.cat, sobre les dues dècades del Teatre-Auditori. A més, es representarà el muntatge 'Assaig 20', amb guió del programador Gerald-Patrick Fannon, que compta amb diferents actors que han trepitjat en algun moment l'escenari santcugatenc. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, totes aquestes propostes busquen celebrar l'aniversari de la manera 'més original i irrepetible'.

Pep Tugues

Serà únic i irrepetible. La peça serà un assaig com si no hi haguès públic. Serà màgic. Volem celerar 20 anys d'unma manera original i irrepetible.


Les entrades per a l'acte del 30 de setembre es podran recollir a l'Oficina de Turisme a partir de dijous que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.