Ryan Gosling i Vin Diesel encapçalen les cartelleres de la ciutat


Temes relacionats

'This is Us', 'Dolor y dinero' i 'Èpic' són les estrenes d'aquesta setmana (30/ago/13)

'Juerga hasta el fin' és l'estrena destacada de la setmana a Sant Cugat (23/ago/13)

'Elysium' i 'Exorcismo en Georgia' són les estrenes als cinemes santcugatencs (15/ago/13)


  • Comparteix:

Eva Mendes, Ryan Gosling i Bradley Cooper a 'Cruce de caminos' / Font: Cartell oficial

Eva Mendes, Ryan Gosling i Bradley Cooper a 'Cruce de caminos' / Font: Cartell oficial

'Cruce de caminos' amb Ryan Gosling i la tercera entrega de les aventures de Riddick destaquen en les estrenes d'aquesta setmana als cinemes. 'Cruce de caminos' narra una història de retrobament entre un home i una dona que tenen un fill en comú, mentre que a 'Riddick' Vin Diesel dóna continuïtat al personatge capaç de veure en la foscor. Les dues propostes es poden veure als Cinesa i al Yelmo.

'Cruce de caminos' narra la història de Luke, un motorista que treballa com a especialista del món del cinema, que després d'uns anys repren el contacte amb Romina, un antic amor. Aquest retrobament canviarà la seva vida en descobrir que tenen un fill en comú.

El personatge al qual dóna vida Vin Diesel és fruit de les novel·les 'Las crónicas de Ridick', que ja s'han portat a la gran pantalla en dues ocasions sota la direcció de David Twohy. El protagonista és abandonat en un planeta devastat i haurà de fer front a uns depredadors mentre fuig d'un grup de caçarecompenses galàctics.

A les sales Yelmo també es podran veure a partir d'aquest divendres altres propostes. 'Atrapada en la oscuridad' és una història de suspens una dona invident es veu assetjada per dos homes que volen recuperar un important botí amagat al seu pis. 'Tu eres el siguiente' explica les peripècies d'una família atacada per un grup d'assassins mentre gaudeixen d'un viatge.

Els cinemes Yelmo també ofereixen una proposta en 3D. Es tracta d''Storm Surfers 3D', un treball que segueix a dos surfistes que van a la cerca d'onades a l'oceà Antàrtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.