Teatre Espiral pujarà a l'escenari un nou muntatge dedicat a Espriu


  • Comparteix:

L'obra està dedicada Espriu i se suma a la commemoració del centenari del naixement / Font: Teatre Espiral

L'obra està dedicada Espriu i se suma a la commemoració del centenari del naixement / Font: Teatre Espiral

El grup Teatre Espiral estrenarà aquest dissabte el muntatge 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum'. Es tracta d'un homenatge a l'escriptor de Santa Coloma de Farners que la formació teatral pujarà a l'escenari del Casal de Cultura coincidint amb la Festa Major de Valldoreix.

Teatre Espiral estrena obra nova i ho farà aquest dissabte en el marc de la Festa Major de Valldoreix. Per a l'ocasió, la formació oferirà 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum', després de mig any de preparatius per a aquesta estrena.

La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha avançat a Cugat.cat que es tracta d'una peça biogràfica per acostar la figura de l'escriptor en un muntatge que recull fragments de la seva obra literària.

Trini Escrihuela

És una biografia en primera persona amb diversos fragments de la seva obra, com per exemple 'Conversió i mort d'en Quim Federal'.


De fet, el muntatge compta també amb projeccions i música. La proposta tornarà a pujar a l'escenari diumenge i està previst repetir-la el 20 d'octubre com a inauguració de la 20a Mostra de Teatre de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.