La soprano Sara Bañeras actua avui a Malgrat de Mar en el marc de la Diada


Temes relacionats

La soprano Sara Bañeras amenitzarà la tarda a l'Escola de Música (20/oct/12)


  • Comparteix:

Sara Bañeras / Font: Sara Bañeras

Sara Bañeras / Font: Sara Bañeras

La soprano santcugatenca Sara Bañeras participa aquest dimarts en els actes per commemorar la Diada Nacional a Malgrat de Mar amb un concert d'òpera i sarsuela que tindrà lloc a les deu de la nit davant l'ajuntament. Durant setembre i octubre, a més, Bañeras participarà en la representació de la sarsuela 'Cançó d'amor i de guerra' en escenaris de Bellaterra, Sant Gregori i Badalona.

Bañeras ofereix un concert d'òpera i sarsuela aquest dimarts a Malgrat de Mar, un acte que servirà per commemorar l'Onze de Setembre en què anirà acompanyada per Jorge Jasso com a tenor, Xavier Aguilar com a baríton, Maria Bañeras com a soprano i Andrea Álvarez al piano.

D'altra banda, la soprano inicia aquest setembre una gira per representar la famosa sarsuela 'Canço d'amor i de guerra' per diverses ciutats. La posada en escena també comptarà amb Jorge Jasso i Maria Bañeras, als quals s'afegiran Francesc Pagès, Germán de la Riva i les corals Oronell i Bellaterra. Bañeras i els seus companys visitaran Bellaterra aquest dissabte, Sant Gregori aquest diumenge i Badalona el 5 i 20 d'octubre. També a l'octubre, el dia 25, la jove soprano oferirà un concert de cançó catalana al centre cívic Golferichs de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.