Els elogis al territori per part del pregoner obren la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de la lectura del pregó

Moment de la lectura del pregó

L'expresident de l'associació Valldoreix Espais Naturals (VEN), Fèlix Mestres, ha dedicat el seu pregó de la Festa Major a recordar el valor mediambiental i natural del territori. Mestres ha reivindicat Valldoreix com un cinturó verd, planeta d'un sistema solar on Barcelona és el sol. Precisament, el pregoner d'enguany ha subratllat l'estima per al territori de la gent que ha anat acollint.

La Festa Major de Valldoreix ha donat oficialment el tret de sortida amb la lectura del pregó del també expresident de l'Associació Amics de la Unesco Valldoreix - Sant Cugat. Mestres ha elogiat el territori i ha reclamat millors infraestructures per al futur de Valldoreix, com una plaça centralitzada i una estació renovada.

Fèlix Mestres

Els que estem aquí tenim el somni que aquest Valldoreix de futur sigui esplendorós, d'amor, un Valldoreix per millorar el que la població demana. Necessitem estructures noves.


El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat la vinculació del pregoner amb el territori durant molts anys, i ha expressat la voluntat del govern valldoreixenc de reconéixer personalitats implicades amb la zona.

Josep Puig

Ens hem proposat que cada vegada el pregoner no sigui sempre mediàtica sinó que també coneguda pel poble. Fèlix Mestres ha demostrat la seva estima i implicació per Valldoreix.


La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha posat de relleu la varietat de les activitats proposades a la festa grossa i ha recordat que és la darrera Festa Major de la ciutat, i la que posa el punt final a l'estiu.

Cristina Paraira

Amb la Festa Major de Valldoreix s'acaba el reguitzell de festes que tenim a Sant Cugat i on es posa de manifest el gran teixit associatiu, cultural i tradicional que tenim a la nostra ciutat.


La festa ha continuat amb havaneres i cant de taberna, i la música de l'orquestra l'Spessa a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.