La mostra de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix uneix l'art local


  • Comparteix:

Moment de la inauguració de la mostra

Moment de la inauguració de la mostra

La 31a Mostra d'Art de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix aplega més d'una setantena d'obres de creadors locals. L'exposició, inaugurada aquest divendres dins la Festa Major del territori, es pot veure a la seu de l'entitat. La mostra s'ha convertit en una tradició que vol ser una plataforma per a l'art local.

Una vintena d'artistes locals, i especialment de Valldoreix, exposen en aquesta mostra, que enguany arriba a la seva 31a edició.

Tot i la trajectòria de la proposta, el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Jordi Cufí, ha lamentat que l'EMD hagi organitzat una altra mostra d'art el mateix dia.

Jordi Cufí

Crec que no és lògic. Aquesta porta 31 edición i té èxit. No té sentit comú.


El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha assegurat que és tracta d'activitats complementàries, ja que la mostra institucional s'ha inaugurat una hora abans i aplega artistes que han exposat durant el darrer any a la sala d'exposicions de la Casa de la Vila de Valldoreix.

Josep Puig

Un acte no se sobreposa amb l'altre ni treu rellevància. No treu públic l'un a altre.


La 31a Mostra d'Art de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix es pot veure a la seu de l'entitat fins al 29 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.