La rivalitat entre Niki Lauda i James Hunt arriba a Sant Cugat de la mà de 'Rush'


  • Comparteix:

Brühl i Hemsworth protagonitzen 'Rush' / Font: Universal Pictures

Brühl i Hemsworth protagonitzen 'Rush' / Font: Universal Pictures

La rivalitat dels pilots de Fòrmula 1 Niki Lauda i James Hunt que retrata 'Rush', el món màgic medieval del film d'animació 'Justin y la Espada del Valor', i el retrat del cofundador d'Apple Steve 'jOBS' són les estrenes als cinemes. Les dues primeres produccions es poden veure als dos cinemes de la ciutat i mentre que 'jOBS' només s'estrena al cinemes Yelmo.

'Rush' narra la rivalitat que van mantenir el pilot austríac, Niki Lauda, i el pilot britànic, James Hunt, especialment durant el campionat del 1976, quan Lauda va patir un gravíssim accident. La pel·lícula compta amb Chris Hemsworth, el català Daniel Brühl i Olivia Wilde en el repartiment i amb grans escenes de conducció.

El film d'animació 'Justin y la Espada del Valor', una producció d'Antonio Banderas, és una emocionant història que parla de la constància amb la qual un noi persegueix el somni de convertir-se en cavaller. Es tracta d'una aventura plena d'emoció i acció on es barregen l'amistat, l'honor i el coratge.

Ashton Kutcher encarna la figura del cofundador d'Apple Steve Jobs, desaparegut fa dos anys a causa d'un càncer i que va revolucionar el món de la informàtica amb els ordinadors Apple, el món de la música amb els iPod i la botiga iTunes i la telefonia amb l'iPhone. 'jOBS' se centra principalment en els primers anys de la trajectòria del geni californià com a empresari i emprenedor. A més de Kutcher, la pel·lícula també compta amb Dermot Mulroney, Matthew Modine i James Woods.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.