Un supervivent de la tragèdia aèria dels Andes relata les seves vivències


  • Comparteix:

Fa cinc anys que Algorta va decidir compartir els seus pensaments sobre l'accident

Fa cinc anys que Algorta va decidir compartir els seus pensaments sobre l'accident

El supervivent de la tragèdia aèria dels Andes del 1972 Pedro Algorta protagonitza aquest dijous la xerrada 'Records de sobreviure als Andes' a l'escola l'Olivera. Algorta és un dels 16 supervivents d'un equip de rugbi uruguaià que van resistir 72 dies alimentant-se dels seus companys morts a l'accident.

Algorta explicarà el seu testimoni de la tragèdia i parlarà de la importància del treball en equip i la fortalesa de l'ésser humà per superar l'adversitat.

L'AMPA de l'escola també organitza els dimecres d'octubre i el primer dimecres de novembre els tallers 'Créixer en família' adreçats a pares i mares amb fills de tres a sis anys i que donaran algunes claus per a l'educació dels infants.

Aquestes sessions giraran al voltant de conceptes i temàtiques com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, les estratègies educatives, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola i la família extensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.