Cinema a menys de tres euros a l'octubre a les sales de la ciutat


  • Comparteix:

L'acreditació permet veure pel·lícules a 2,90 euros per persona i sessió

L'acreditació permet veure pel·lícules a 2,90 euros per persona i sessió

Les sales Yelmo i Cinesa de Sant Cugat participaran a la 'Fiesta del Cine', que se celebra a un 80% dels cinemes de Catalunya i de l'Estat espanyol, des del 21 al 23 d'octubre. Durant aquests dies, el preu de les entrades serà de 2,90 euros amb una acreditació que s'aconsegueix registrant-se al web Fiestadelcine.com.

'Cannibal', 'AfterParty', 'Runner, Runner', 'Rush' i 'Zipi y Zape' són alguns dels films que estaran a la cartellera durant els dies de la 'Fiesta del Cine'. Aquesta és la 5a edició de la iniciativa i la primera en què l'acreditació es pot aconseguir a través de la pàgina web sense haver de desplaçar-se dies abans als cinemes per demanar-la.

La Festa del Cinema està organitzada per la Federació d'Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FECE), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.