Aglepta celebra el centenari de Britten amb més veus femenines


  • Comparteix:

El Cor Aglepta interpretarà Benjamin Britten

El Cor Aglepta interpretarà Benjamin Britten

El Cor Aglepta celebra el centenari del naixement de Britten obrint el muntatge 'A Ceremony of Carols' a veus femenines de 17 a 35 anys. La intenció és representar l'espectacle al Nadal i per això ja ha obert el termini d'inscripció pel taller de música coral que prepararà el concert.

El Cor Aglepta vol posar en escena una de les creacions més rellevants del compositor anglès de qui enguany se celebren els 100 anys del seu naixement. Es tracta d''A Ceremony of Carols', una composició del 1942 que consta d'11 moviments amb textos d'un recull de poesia anglesa del segle XVI.

Fins a finals de mes restarà obert el termini per participar als assajos d'aquesta peça que es representarà el 22 o el 23 de desembre. Per participar-hi, cal omplir la butlleta d'inscripció i fer-la arribar a l'entitat mitjançant l'adreça aglepta@gmail.com o bé lliurant-la al local de Pleniluni Musical, al carrer de Vallès 92.

Els assajos tindran lloc els dijous de nou a dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.