Valldoreix enceta l'octubre amb propostes culturals per a totes les edats


  • Comparteix:

La biblioteca de Valldoreix acull algunes de les propostes / Font: EMD Valldoreix

La biblioteca de Valldoreix acull algunes de les propostes / Font: EMD Valldoreix

Valldoreix enceta l'octubre amb propostes culturals per a tots els gustos. Un concert de Joana Vilaplana, la lectura de contes per als més petits a la biblioteca, un recital de poesia i una sortida a la Vall d'Aran són alguns dels ingredients culturals del territori.

Les activitats s'enceten aquest dissabte amb un punt d'intercanvi de llibres infantils i juvenils a la biblioteca Vall d'Or entre les deu del matí i la una del migdia. També dissabte, Joana Vilaplana actua en concert acompanyada de la Coral l'Harmonia de Valldoreix. L'església protestant del territori acull l'actuació a les sis de la tarda.

Dijous de la setmana vinent és l'hora dels contes per als més petits amb la lectura de 'Petit Elefant', a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. L'endemà, la sala del Casal de Cultura acull el recital de poesia 'La roda del temps' en homenatge a Salvador Espriu a les set de la tarda.

Finalment, el Centre d'Estudis de Valldoreix Valldaurex organitza una sortida de cap de setmana a la Vall d'Aran. Les inscripcions finalitzen aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.