25 de setembre de 1993: 20 anys de Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Antònia Font, un altre cop al Teatre-Auditori

Antònia Font, un altre cop al Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori ha complert aquest 25 de setembre 20 anys amb la mirada posada a les festes que ha preparat per celebrar l'aniversari amb la ciutadania. A banda del concert d'Antònia Font aquest dissabte, l'equipament ha confirmat la presència d'artistes de primera línia per a l'acte de dilluns com Joan Pera, Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Andrea Motis i Tortell Poltrona.



El 25 de setembre de 1993 veia la llum el primer teatre municipal de Catalunya: el Teatre-Auditori de Sant Cugat. Era l'última peça del Centre Cultural que, amb la Biblioteca Central, l'actual conservatori i els cinemes, suposava els ciments del que avui es coneix com a clúster cultural. Un espai amb teatre i auditori per a concerts d’orquestra, amb un model de gestió autònoma -amb només un 30% d’aportació municipal- i on l’aportació de taquilla i mecenatge constitueixen, segons el teatre, la principal font d’ingrés.

Per celebrar l'efemèride, l'espai ha organitzat actuals musicals gratuïtes per a dissabte amb Antònia Font, Brodas Bros i Bremen. Dilluns, la festa s'inaugurarà amb la mostra '20 anys en imatges' i l'estrena del reportatge '20 anys +' realitzat per la periodista Marina Romero.

El programador del teatre, Gerald Fannon, ha creat per aquesta vetllada 'Assaig-20', un espectacle amb artistes de renom com Tortell Poltrona, Joan Pera, Nina, Pere Arquillué, Mag Lari, Andrea Motis i Joan Chamorro. També hi seran presents artistes locals com Francesc Orella, Emma Vilarasau, Mercè Arànega, Júlia Farrés-Llongueras i Toni Mira.

A la conducció de la vetllada, a càrrec de Santi Millán, s'hi ha sumat el monologuista Javi Sancho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.