El Teatre-Auditori convida tothom a la seva festa de 20 anys


  • Comparteix:

Cartell de la festa / Font: Tasantcugat.cat

Cartell de la festa / Font: Tasantcugat.cat

El Teatre-Auditori celebra aquest dissabte 20 anys convidant tothom a la seva festa d'aniversari que començarà a les nou del vespre. Antònia Font, Bremen i Brodas Bros pujaran a l'escenari en una celebració que finalitzarà entrada la nit amb selecció musical de Nicolás de Ángel.



Dimecres passat, 25 de setembre, l'equipament cultural sumava 20 anys d'espectacles de tota mena. Per celebrar-ho, el Teatre-Auditori ha organitzat per aquest dissabte una celebració que vol reunir el públic que durant aquest temps ha participat de la programació i tothom que vulgui apuntar-se.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que el Teatre-Auditori va ser una 'visió de futur' que ha contribuït a ubicar Sant Cugat en el mapa.

Mercè Conesa

Hem d'estar molt contents de tenir el Teatre-Auditori a Sant Cugat. Va ser una visió de futur, una visió de posicionament en el mapa.


La plaça Victòria dels Àngels serà l'espai on sonarà la música en directe dels Bremen i Antònia Font, a més de l'actuació del grup de dansa Brodas Bros i la sessió de dj de Nicolás de Ángel. Seran quatre hores de celebració que començarà a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.