Álex de la Iglesia porta 'Las brujas de Zugarramurdi' als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell oficial de 'Las brujas de Zugarramurdi'

Cartell oficial de 'Las brujas de Zugarramurdi'

El nou film d'Álex de la Iglesia, 'Las brujas de Zugarramurdi', i l'adaptació al cinema de la novel·la gràfica de Steven Grant, '2 Guns', són les estrenes d'aquest divendres. A més, els cinemes Yelmo porten la història d'un explorador noruec amb la pel·lícula 'Kon-Tiki'.

Protagonitzada per Mario Casas i Hugo Silva, 'Las brujas de Zugarramurdi' és la història de dos joves a l'atur que cometen un robatori. Perseguits per la policia, decideixen amagar-se en un bosc de Navarra on hauran de fugir d'un grup de dones que s'alimenten de carn humana.

La cinta '2 Guns' porta dos agents de la DEA i la Intel·ligència Naval que roben 43 milions de dòlars a una mafia. Dies després, descobriran que els diners que havien robat eren de la CIA i hauran de defensar-se de l'agencia governamental més important dels Estats Units. El film està protagonitzat per Denzel Washington i Mark Wahlberg.

'Kon-Tiki' és la història d'un explorador noruec que va creuar el Pacífic amb una barca de fusta per demostrar que els sud-americans, anteriors a Colon, podrien haver creuat l'oceà per instal·lar-se a la Polinèsia. El viatge va durar 101 dies i es van recórrer 8.000 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.