Una visita descobreix les sorpreses que amaga el Monestir


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha sumat aquest dissabte a les Jornades Europees de Patrimoni amb la joia dels seus monuments, el Monestir. Una visita guiada ha mostrat totes les sorpreses que amaga aquest entorn, entre elles el campanar, que s'ha obert per a l'ocasió.

La visita, d'unes dues hores de durada, ha mostrat l'església, el Claustre i el campanar, un dels elements de l'entorn del Monestir més desconeguts pels ciutadans. Aquest ha estat, precisament, la joia de l'activitat, tal com ha explicat l'educadora del Museu, Ona Costas.

Ona Costas

El més curiós és el campanar. Es pot passejar entre el sostre de les capelles i el sostre gòtic original.


Una trentena de persones ha participat de la visita, que s'emmarca dins les Jornades Europees de Patrimoni. Tot i l'espectacularitat del campanar i de les seves vistes, Costas ha explicat que els visitants han pogut descobrir moltes sorpreses que són poc conegudes.

Ona Costas

El Monestir està ple de sorpreses. Es poden descobrir un munt de sorpreses, com el campanar.


Catalunya participa a aquestes jornades des del 1991, any de la seva creació. En aquesta edició, han participat 220 municipis amb més de 380 activitats per mostrar el millor del seu patrimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.