El Centro Castellano-Manchego demana a l'Ajuntament la cessió d'un local


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, i Jesús Olmedo, a la dreta, durant el dinar de l'acte.

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, i Jesús Olmedo, a la dreta, durant el dinar de l'acte.

El Centro Castellano-Manchego demana a l'Ajuntament la cessió d'un local per solucionar els problemes per fer front al lloguer de la seu actual. Així ho ha reclamat el president de l'entitat, que aquest dissabte ha distingit el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, com a Quixot de l'Any.

La col·laboració de Villaseñor i el seu compromís amb el centre cultural han estat claus en la seva elecció per al premi, segons ha explicat el president del Centro Castellano-Manchego, Jesús Olmedo. Aquest guardó també vol realçar Castella- la Manxa i els seus costums i tradicions, principal objectiu de l'entitat, que cerca ara un nou local.

Jesús Olmedo

Els guardons simbolitzen la col·laboració que em tingut amb ells. Tot és per realçar Castella i la seva col·laboració. Volem que l'Ajuntament ens doni un local ja que paguem un lloguer.


El president demana a l'Ajuntament que els faciliti un local per traslladar la seu de l'entitat, ja que paguen un lloguer elevat en comparació amb els ingressos que recapten dels socis.

De la seva banda, el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha agraït la distinció com a Quixot de l'Any i ha felicitat el centre per seguir endavant, tot i la crisi econòmica.

Ferran Villaseñor

Primer és una sensació de sorpresa i d'orgull. L'altra és el concepte Quixot. Els que fem política en aquests moments ens sentim com aquest personatge.


A més del guardó a Villaseñor, l'amiga del centre Rosa Díaz ha estat nomenada com a Dulcinea i el membre Segundo Naranjo com a Sancho. L'acte ha comptat amb menjar típic manxec com formatge i vins.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.