La companyia de dansa Factoria Mascaró estrena un espectacle dedicat a Joan Miró


  • Comparteix:

El muntatge inclou 8 coreografies dedicades al pintor

El muntatge inclou 8 coreografies dedicades al pintor

La companyia de dansa santcugatenca Factoria Mascaró torna a actuar aquesta nit al nou teatre de Sant Esteve de Palautordera, on ahir va estrenar el seu darrer muntatge 'El gest musical'. Es tracta de 8 coreografies dedicades al pintor Joan Miró, un enamorat de la música. D'altra banda, la companyia santcugatenca també està a punt de presentar també el seu darrer espectacle familiar 'El fantasma del Palau', al Palau de la Música Catalana.

Des de ja fa temps, Factoria Mascaró col·labora amb la programació escolar que organitza el Palau de la Música Catalana. Ara, i coincidint amb la restauració de l'orgue d'aquesta sala, des del propi Palau han encarregat a la companyia un muntatge on aquest instrument sigui el protagonista. Escoltem Joan Serra, un dels directors del muntatge.

Joan Serra

Es volia que aquest espectacle estigués al voltant de la inaugiració de l'orgue, i vam buscar un gag que pogués servir i vam basar-nos en un fantasma que viu dins l'orgue.


Partint d'aquest argument, Factoria Mascaró ha preparat un muntatge on els sis ballarins de la companyia conviuen amb 3 alumnes de l'escola de circ de Barcelona així com amb 8 músics que actuen en directe, un dels quals és el propi organista del Palau.

Aquest muntatge, que estan preparant des del mes de setembre, s'estrenarà el dia 21 de març dins la programació de concerts familiars del Palau de Música.

D'altra banda, Factoria Mascaró presenta aquest cap de setmana l'espectacle "El gest musical", un muntatge amb 8 coreografies dedicat al pintor Joan Miró i a la seva passió per la música,
Per a Joan Serra, es tracta d'un espectacle amb un treball molt destacat a nivell tècnic.

Joan Serra

Vam agafar 8 compositors dels que li agradaven i hem fet 8 coreografies i estem molt contents perquè hem treballat molt la tècnica.


El nou teatre de Sant Esteve de Palautordera ha estat l'escenari escollit per l'estrena d'aquest espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.