La Canals Galeria d'Art proposa la ruta i l'Any Grau-Garriga per reconèixer l'artista


Temes relacionats

Una mostra de petit format repassa l'obra més singular de Grau-Garriga ( 1/oct/13)


  • Comparteix:

Les obres que s'exposen a la galeria són de petit format

Les obres que s'exposen a la galeria són de petit format

La Canals Galeria d'Art proposa a l'Ajuntament que el 2016 sigui l'Any Grau-Garriga i ha organitzat per al novembre la 'Ruta Grau-Garriga', que repassa les obres de l'artista a diferents llocs de la ciutat. El propietari de l'espai artístic, Josep Canals, ha criticat aquest dimarts en la inauguració de la mostra 'Petit format', la manca d'iniciatives a la ciutat que reivindiquin la figura de l'artista.

Recuperar l'artista més internacional de la ciutat amb diferents exposicions d'obres creades a Sant Cugat és l'objectiu de l'Any Grau-Garriga. Seguint aquesta línia, la Canals Galeria d'Art també ha tirat endavant la 'Ruta Grau-Garriga' amb la intenció de reconèixer i subratllar la importància de l'artista al municipi.

Josep Canals

La ciutat recuperaria al seu gran creador en l'any Grau-Garriga.


Canals ha manifestat en la inauguració de la mostra 'Petit format' que s'ha de fomentar la figura de Grau-Garriga perquè l'art també atrau el turisme. El conjunt està format per una vintena d'obres que es podran visitar fins al 30 de novembre. L'exposició ha comptat amb la presència del regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.