La santcugatenca Laura Conejero protagonitza el nou muntatge del clàssic d'Ibsen 'Casa de Nines'


  • Comparteix:

El muntatge pot veure's al TNC

El muntatge pot veure's al TNC

Els actors santcugatencs Laura Conejero i Pep Anton Muñoz protagonitzen el darrer muntatge del director Rafel Duran, el clàssic 'Casa de nines' de Henrik Ibsen. El muntatge, que es pot veure al Teatre Nacional de Catalunya, és una defensa de la llibertat individual enfront de les convencions socials.

"Casa de nines" parla d'una dona, Nora Helmer, que se sent sobreprotegida i encotillada pel seu pare i pel seu marit, una dona que s'adona que en el fons mai ha estat feliç ja que la seva vida està basada en les convencions socials i les mentides.

Aquesta obra, una de les més destacades d'Ibsen, va ser escrit a finals del segle XIX, i la seva estrena, l'any 1879, va tenir l'efecte de sacsejar les consciències de l'època, que no van saber com reaccionar davant l'atac directe d'Ibsen a la doble moral i la falta de llibertat individual pròpia del moment.

El muntatge dirigit per Rafel Duran, compta amb els actors Francesc Garrido i Roser Batalla per completar el repertori. L'obra s'estrenarà dijous a la sala petita del Nacional, tot i que s'ha fet una funció prèvia pels oients de Catalunya Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.