Espriu protagonitzarà l'inici de la 20a Mostra de Teatre de Valldoreix


Temes relacionats

El Grup de Teatre Espiral tanca la temporada fidelitzant i ampliant el públic ( 3/jun/12)


  • Comparteix:

Moment de presentació de la mostra

Moment de presentació de la mostra

El Grup de Teatre Espiral portarà una vegada més la peça teatral 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum' a l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix. L'obra, que consisteix en un muntatge biogràfic sobre l'autor, es podrà veure el 20 d'octubre i servirà per donar el tret de sortida a la 20a edició de la Mostra de Teatre de Valldoreix.

L'Espiral tornarà a acostar l'obra d'Espriu al públic valldoreixenc amb una peça que barreja poesia i narració per explicar alguns dels moments més importants en la vida de l'escriptor nascut a Santa Coloma de Farners. La peça també inclou fragments d'algunes de les obres literàries més conegudes com 'Antígona', 'Primera història d'Esther' i 'Conversió i mort de Quim Federal'. 'Espriu. Una engruna d'autèntica llum' donarà el tret de sortida a la Mostra de Teatre de Valldoreix, que enguany arriba a la 20a edició, una fita 'increïble', segons la directora del cicle, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Qui ens havia de dir que arribaríem a la 20a mostra. Es una fita increïble, però ara la mostra gaudeix d'una vida forta.


La mostra acollirà la representació de '25 de gener' d'Eloi Falguera, una obra sobre l'entrada de les tropes franquistes a Terrassa el 1939 interpretada per la companyia Punt i Seguit, que tindrà lloc el 27 d'octubre. La història de dues dones d'edats diferents quedarà plasmada a 'Dues dones que ballen', un muntatge de Josep Maria Benet i Jornet que també forma part del cicle i que es representarà el 3 de novembre.

'Sis misteris' de la companyia De Mel i Sucre reflexionarà el 10 de novembre sobre el poder i la riquesa en un espectacle protagonitzat per dos joglars. La mostra de teatre posarà punt final amb l'obra inacabada 'Taula Rodona' de Pere Calders, que l'escriptor Víctor Alexandre ha completat i que aborda qüestions com la crisi de la civilització occidental els anys 70 i els col·loquis en èpoques convulses. Aquesta proposta donarà per conclòs el cicle el 17 de novembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.