Els germans Barnils obren un 'club de musics' amb espais d'assaig a Can Fatjó


  • Comparteix:

The Wall Records comença a caminar aquest dissabte / Font: The Wall Records

The Wall Records comença a caminar aquest dissabte / Font: The Wall Records

Els germans santcugatencs Manel i Rafael Barnils inauguren aquest dissabte a les vuit del vespre al polígon de Can Fatjó de Cerdanyola l'espai The Wall Records que permet llogar per hores dos bucs d'assaig i una sala polivalent. La iniciativa respon a la manca d'infraestructures destinades als músics locals i vol ser un punt de trobada i reunió de les bandes santcugatenques.

El projecte de The Wall Records és fruit de la iniciativa dels músics santcugatencs Manel i Rafael Barnils que han volgut omplir la manca d'espais d'assaig que pateixen els grups novells de la ciutat i que ells mateixos han patit. Manel Barnils ha explicat a Cugat.cat que The Wall Records vol anar més enllà de ser un espai d'assaig i crear un lloc de reunió pels músics.

Manel Barnils

En aquest poble faltaven infraestructures musicals i ho hem fet nosaltres amb la intenció de crear un club de músics.


The Wall Records compta amb un buc de 20 metres quadrats i un altre de 25, i els oferirà a un preu de vuit i 10 euros per hora. Els santcugatencs també ofereixen abonaments de 10 hores, mensuals i trimestrals que suposaran una millora de les tarifes. Aquestes instal·lacions estan obertes les entitats i la ciutadania de Sant Cugat per fer assaigs, concerts i representacions teatrals.

Crows, Jordi Ninus, Astralia, Ilsen, Fleck & Pons, Pintó DJ SET i DJ OYI són els grups que es podran escoltar a la festa d'inauguració que començarà a les vuit del vespre i que també oferirà als presents una 'hamburguesada' per començar amb força aquesta nova etapa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.