La santcugatenca Paola Vignola publica un llibre sobre els solters i el matrimoni


  • Comparteix:

La capçalera del llibre / Font: Verkami

La capçalera del llibre / Font: Verkami

La santcugatenca Paola Vignola s'estrena en el camp literari amb el llibre 'Los singles y la madre que los parió', una obra que aborda els problemes de la separació conjugal i els reptes i mites dels solters a la societat d'avui dia. El llibre es divideix en dues parts: una de contingut divulgatiu i irònic i una altra en què apareix una breu novel·la.

Vignola parteix dels reptes i les conseqüències que apareixen quan una parella decideix separar-se, una situació que serveix per analitzar de manera crítica els valors de la societat d'avui dia, 'mancada de compromís i on la família ja no és la unitat central'. Tal com ha relatat l'escriptora a Cugat.cat, el llibre parteix de la seva experiència per desmentir els tòpics del món dels solters i el dels casats.

Paola Vignola

La gent, quan està casada, es pensa que el món dels 'singles' és tot rauxa. I els solters creuen que el matrimoni és un desastre.


La primera part del llibre planteja de manera irònica les 'veritats i les mentides' del matrimoni i també les falses creences del món dels separats. Per il·lustrar les seves idees, Vignola afegeix en l'obra una breu història d'amor fictícia en què una recent separada duu a terme els seus primers passos en solitari. Per finançar la seva edició i publicació, el llibre va recórrer a la plataforma de micromecenatge Verkami, des d'on va aconseguir una part dels fons necessaris. El llibre es pot adquirir al Celler de Llibres i Abacus.

L'escriptora d'origen italià ja està immersa en el seu segon llibre, que serà una continuació de les idees desenvolupades en el primer i on prolongarà la història fictícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.