El Monestir s'omple dels clàssics de la cambra a càrrec del Cor de Granollers


  • Comparteix:

Moment de l'actuació del Cor de Cambra de Granollers

Moment de l'actuació del Cor de Cambra de Granollers

El segon Cicle de Música Sacra Coral ha donat el tret de sortida amb les veus del Cor de Cambra de Granollers. La formació ha fet un repàs a aquesta tipologia musical centrant-se en els segles XX i XXI, en un concert al Monestir que ha aplegat un centenar de persones.

Ha estat un recull de clàssics corals contemporanis d'obres 'fonamentals' i internacionals, segons ha definit el director del Cor de Cambra de Granollers, Josep Vila. El programa s'ha completat amb una selecció de peces d'autors catalans i bascos. Tot plegat ha servit per arrencar aquesta segona edició del cicle.

Vila ha destacat que totes les peces tenen un nivell molt alt i molta exquisidesa, i que interpretar-les en un lloc com el Monestir li dóna molta presència.

Josep Vila

Tot és música sacra de molt alt nivell. Presentar-lo en un lloc com el Monestir li dóna molta presència i és una oportunitat molt gran.


Aquest cicle està organitzat per Camerata Sant Cugat i els beneficis recaptats es destinen a Càritas. El proper concert serà divendres 29 de novembre a càrrec del Cor Aglepta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.