Júlia Farrés-Llongueras protagonitza un concert de música al Claustre


Temes relacionats

La Cobla Jovenívola de Sabadell torna al Claustre per arrencar la temporada ( 7/set/13)


  • Comparteix:

Júlia Farrés Llongueras en una entrevista a Cugat.cat

Júlia Farrés Llongueras en una entrevista a Cugat.cat

La veu de la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras s'uneix aquest dissabte amb el so de l'arpa de Teresa Espuny en el segon concert del cicle 'Visites de nit amb notes musicals'. El concert tindrà lloc a les nou del vespre i comptarà amb un repertori amb peces d'Eduard Toldrà, Frederic Mompou i Gabriel Fauré.

El cicle 'Visites de nit amb notes musicals' va arrencar al juny amb l'actuació del violoncelista Jordi Claret. Aquest dissabte, la soprano Júlia Farrés-Llongueras protagonitza una actuació de música clàssica juntament amb l'arpista Teresa Espuny. Totes dues interpretaran un repertori divers format per peces com 'Festeig' d'Eduard Toldrà, 'Les berceaux' de Gabriel Fauré i 'Morgen' de Richard Strauss.

El concert té un preu de 15 euros. La propera actuació del cicle serà dissabte 26 d'octubre i anirà a càrrec del violinista Joan Espina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.