El festival Petits Camaleons creix en públic i s'arrela a la ciutat


  • Comparteix:

Macaco ha fet ballar grans i petits al Teatre-Auditori

Macaco ha fet ballar grans i petits al Teatre-Auditori

El festival Petits Camaleons ha crescut en públic i ha convertit Sant Cugat en un referent nacional de la cultura per a famílies. Més de 3.000 persones, 500 més que l'any passat, han assistit a la segona edició d'aquest cita musical per a infants, que ha comptat amb actuacions d'Els Catarres, Gossos, Joan Dausà i Macaco, entre d'altres.



Durant dos dies, l'entorn del Teatre-Auditori s'ha omplert de les melodies de Sara Pi, The Mamzelles, Ramon Mirabet i Albert Pla, entre d'altres, per unir les famílies a través de la música. Concerts de petit format, mitja hora de durada i amb el so adaptat a les oïdes dels infants, han convertit els més petits en protagonistes i els han fet cantar i ballar. La segona edició de Petits Camaleons ha crescut en propostes i públic en comparació amb l'any passat, augments que han servit per plantejar nous reptes de futur, segons el seu director, Albert Puig.

Albert Puig

Hem de créixer de forma sostinguda. Cal millorar les zones habilitades per nens perquè estiguin còmodes sense que l'augment de públic ens desbordi.


A més, el festival ha potenciat el caràcter cultural de Sant Cugat, sobretot pel que fa a les propostes familiars, i ha atret públic de fora la ciutat, tal com ha explicat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Som un referent de dansa i espectacles familiars. Amb aquestes dues edicions, ens situem més enllà de la pròpia ciutat.


L'organització vol que el festival creixi progressivament i de forma sostinguda, però ha assegurat que no marxarà de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.